top of page
purple hydrangea
Business Iconic Image

Despre CRIOESTETICA by Tenzi

Crioestetica by Tenzi doreste sa ofere clientilor sai cele mai proaspete si revolutionare practici si servicii, respectand trendurile actuale si educand pe cat mai multa lume despre importanta grijii de sine, atat fizic cat si psihic.

Dupa 20 de ani de experienta in industria de beauty, m-am decis sa imi deschid propiul salon de infrumusetare in Timisoara, intentionand sa ofer servicii profesionale si produse pentru ingrjirea corpului si al sanatatii, unde clientii mei se pot simti ca acasa.

SQT BIOMICRONEEDLING

TRATAMENTE FACIALE

REMODELARE CORPORALA

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

MASAJ CORPORAL

Situati in cea mai centrala zona a Timisoarei, cu un program foarte flexibil si cu o atmosfera calduroasa, centrul CRIOESTETICA by Tenzi te va intampina cu un zambet, o cafea si cu buna dispozitie, pentru a-ti oferi o minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

TESTIMONIALE

"Cand ajungi aici, te cuprinde instant linistea si starea de bine! Salonul e foarte cochet, curat si bine organizat. Se respecta programarile, iar personalul este mega dragut si profesionist. Intr-un cuvant este un loc pentru rasfat si buna dispozitie. Recomand din suflet si multumesc!"

Giannina Ciotescu

Purple Flower
bottom of page