top of page
  • Poza scriitoruluiTenzi

Ce Este SQT Bio Microneedling?

Actualizată în: 13 mar. 2023

SQT Bio Microneedling este un tratament revolutionar despre care toata lumea vorbeste in ziua de astazi in lumea de beauty & wellness, datorita efectelor si rezultatelor sale incredibile.


In acest articol va vom vorbi despre aceasta procedura, cum functioneaza, si care sunt beneficiile ei.


Despre SQT Bio Microneedling


SQT Bio Microneedling este un tratament nou-nouț care utilizează micro-ace microscopice care sunt extrase din spiculele de burete cultivate în lacurile de apă dulce. Bureții sunt puri, naturali și vegani și nu conțin substanțe chimice sau acizi.


Hunan Sunshine Bio-Tech Co. Ltd, infiintatä in 2014 si cu sediul in China, este o intreprindere de inalta tehnologie, dedicata cercetarii si dezvoltarii productiei de extracte botanice din ierburi si plante ca materii prime pentru companii medicale, producatori de produse pentru ingrijirea sanâtâtii si industria cosmetica, atât din tara, cât si din strainatate.


Sunshine Bio-Tech este, de asemenea, o companie de inalta biotehnologie, specializata in cercetarea si industrializarea reactivilor de diagnostic genetic si a produselor de biologie moleculara. Echipa I+D de profesionisti este formata din profesori si supervizori doctoranzi in fitochimie, farmacologie, biotehnologie, chimie farmaceutica naturala si analiza instrumentala moderna. Compania s-a axat pe cercetare pe o perioada de 8 ani pentru dezvoltarea tratamentului SQT® Spongilla Spicule, care astazi este pioniera in purificarea, extractia si comercializarea spiculelor de burete ca tratament pentru înfrumusetare total naturala.


Ce Este SQT Spongilla Spicule?

SQT Spongilla Spicule este un produs biologic natural forte asemanator cu un ac, obtinut din scheletul buretelui de apa dulce, a carui denumire tehnica este Spongilia Fragilis Lecidy.


Perceptia cu ochiul liber este ca a unui fir de praf, dar la microscop este vazut ca o tija de sticla ascutita sau ca niste ace osoase. Spiculele de bureti au in general 200-250 um lungime si un diametru de aproximativ 10 um. Este vorba despre un os minuscul din material silicios insolubil in solutie organica, ideal pentru a fi introdus in cosmetica si folosit in procesele de regenerare a pielii, datorita dimensiunilor, proprietatilor si marimii sale.


Spongilla Spicule nu numai ca poate distruge structura proteica a microorganismelor sau a virusilor, dar incarcatura ionic negativa pe care o poarta poate absorbi impuritatile si/sau pigmentul. De asemena, colectarea directa a buretilor de apa dulce din Lacul Dongjang, selectati pentru conditiile lor climatice, contribuie la echilibrul ecosistemului din zona prin reducerea reproducerii endemice a materiei prime.


Cum Functioneaza SQT Bio Microneedling?

În doar 5 minute, 3 milioane de microace naturale silicioase sunt introduse direct în stratul dermei prin masajul cu mâinile pentru a stimula regenerarea colagenului. SQT stimulează răspunsul de vindecare a cicatricilor și crește reînnoirea celulelor pielii. Crearea de colagen și elastină este inițiată pe măsură ce pielea se vindecă, oferindu-ți un efect ce poate fi observat aproape instantaneu. Tratamentele cu SQT Bio Microneedling pot fi aplicate pe orice parte a feței și a corpului, si sunt eficiente pentru:

  • Cicatrici

  • Pigmentare

  • Acnee

  • Îmbătrânire

  • Îmbunătățirea texturii pielii

  • Piele grasă, uscată

  • Melasma

De asemenea, nu exista limita pentru numarul de tratamente, in schimb, se recomanda inceperea cu un set de 4 tratamente. In cazurile de acnee, tratamentul trebuie efectuat la fiecare 15 zile, iar in rest, la fiecare 21 de zile. Daca clientul a suferit vreun tratament care implica orice tip de agresiune la nivelul pielii precum laser, Thermacool, botox, filler cu acid hialuronic, peeling chimic etc., poate începe tratamentul cu spicule de burete dupa o luna de zile.


Rutina De Ingrijire Dupa Microneedling


Dupa un tratament SQT Bio Microneedling, roșeața va apărea la majoritatea oamenilor timp de 1-2 zile, iar aceasta este o reacție normală. Vă veți simți relativ uscat/a în primele câteva zile după tratament din cauza procesului de reînnoire a celulelor pielii.


Vi se va administra un ser SQT Recovery pentru a avea grijă de pielea dumneavoastră după tratament. Peeling-ul poate fi de așteptat din ziua 3, care este un răspuns normal și poate varia între pacienți și diferite afecțiuni ale pielii.


Acest tratament se efectueaza fără anestezic, fără rupere a pielii si fără sângerare, in timp ce scurtează ciclul de reînnoire a pielii de la 28 de zile la 7 zile pentru a obține o întinerire naturală, sigură și eficientă a pielii.


Contraindicatii


SQT Bio Microneedling nu se recomandat în urmãtoarele cazuri:

• Rani deschise, piele inflamata, infectii fungice si bacteriene ale pielii

• Boli ale sistemului autoimun, precum lupusul, cancerul, psoriazisul, insuficienta tiroidiana

• Boli cardiovasculare si cerebrovasculare

• Herpes si alte infectii virale

• Persoane diabetice, însarcinate/care alapteaza/instabile farã permisiunea medicului lor

• Persoanele predispuse la reactii alergice, fara a face un test pe o zona mica inainte de a trece la tratamentul complet

• Tratament cu peeling chimic in ultimele 2 saptamani

• Expuneri anterioare intense la soare


Aflati Mai Multe Despre SQT Bio Microneedling


Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre tratamentul SQT Bio Microneedling, va asteptam in centrul Crioestetica By Tenzi unde puteti beneficia de cel mai rapid sistem de ultima generatie pentru rejuvenarea-regenerarea pielii de pe piata!


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a discuta cel mai benefic plan de tratament pentru dvs, si sa va tineti la curent cu toate ofertele noastre de beauty prin intermediul canalelor noastre de socializare, Instagram si Facebook, si pe pagina noastra de oferte!

261 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page