top of page
  • Poza scriitoruluiTenzi

Ce Este Emsculpt Si Emsculpt Pelvis?



Problemele legate de planseul pelvian au devenit in ultima perioada destul de resimtite atat de femei, cat si de barbati.


In acest blog, vom vorbi despre Emsculpt si Emsculpt Pelvis, cea mai nouă tehnologie de stimulare neuromusculară care revoluționează tratamentele corporale destinate slăbirii și tonifierii musculaturii. 


Ce Este Emsculpt Si Emusculpt Pelvis?


Emsculpt este un aparat inovator care emite impulsuri electromagnetice ce forțează mușchii să se contracte de aproximativ 10.000 de ori în doar o sedinta.


Emsculpt înseamnă energie electromagnetică focalizată, care creează contracții musculare supramaximale. Aparatul folosește o serie de modele diferite de contracții pentru a stimula masa musculară într-un mod și într-un timp în care un antrenament de forță cu un instructor personal nu o poate face. 


Asadar, mușchii răspund printr-o remodelare profundă a structurii interne, de exemplu prin creșterea miofibrilelor (hipertrofie musculară) și crearea de noi lanțuri de proteine și fibre musculare (hiperplazie musculară).


Aceste contractii supramaximale se petrec la nivelul muschilor pelvieni inferiori, ceea ce duce la tratarea incontinentei urinare si imbunatatirea vietii sexuale. Cu toate ca reprezinta un subiect tabu, problemele care apar in zona intima sunt destul de frecvente si nu se realizeaza de la sine. 


Eficiente ar fi interventiile chirurgicale si exercitiile Kegel, dar rezultatele se lasa asteptate si majoritatea renunta. Astfel, după o singură ședință de tratament cu Emusculpt, corpul poate dobândi cu până la 16% mai multă masă musculară și pierde cu până la 19% grăsime! 


Pe de alta parte, intarirea muschilor planseului pelvian cu Emsculpt Pelvis ajuta in preventia sau tratarea incontinentei urinare de efort, o problema ce afecteaza 70% din femei in timpul si dupa sarcina. Facut inainte de sarcina, acest tratament poate scadea riscul de aparitie a hemoroizilor si grabeste vindecarea dupa o eventuala ruptura musculara.


Beneficiile Tratamentului Cu Emsculpt Si Emusculpt Pelvis




Sedintele de Emsculpt Pelvis contribuie semnificativ la revigorarea vietii sexuale, fara sa necesite eforturi prea mari din partea partenerilor. Barbatii, inclusiv cei trecuti de “prima tinerete”, vor reusi sa isi controleze mai bine erectia si orgasmele.


Emsculpt este cel mai eficient tratament non-invaziv care dezvoltă masa musculară, destinat atât femeilor, cât și bărbaților și prima procedură non-chirurgicală de lifting a feselor a din lume! 


Contracțiile rapide, de mare intensitate îmbunătățesc tonusul abdominal și întăresc mușchii abdomenului, dezvoltă un abdomen mai ferm și descompun celulele grase. Alte beneficii includ: 


  • tonifiază și întărește fesele

  • antrenează mușchii abdominali și îi modelează

  • activează regenerarea colagenului din țesuturile musculare inferior și pelvian

  • întărește mușchii pelvici inferiori slăbiți

  • îmbunătățește performanța sportivă

  • activează și contractă corect musculatura pentru îmbunătățirea rezistenței

  • tratează diastaza abdominală și pierdearea tonusului muscular după sarcină sau creșterea excesivă în greutate

Pentru Cine Este Emsculpt Si Emsculpt Pelvis?


Marea diferenta dintre Emsculpt si alte aparate care folosesc tehnica activării musculare este dualitatea sa. Acest tratament revolutionar stimulează formarea de fibre musculare pentru abdomene mai bine definite și posterioare mai bine conturate, și, în același timp, îndepărtează celulele grase. 


Aparatul vizează celulele de grăsime din zona de tratament, pe care le descompune și le eliberează sub formă de acizi grași liberi. Mai departe, abundența de acizi grași determină celulele grase să funcționeze defectuos și să moară, după care sunt metabolizați și eliminați natural de corp.


Acest tratament de remodelare corporala este perfect pentru: 


  • persoanele care au pierdut masă musculară din cauza lipsei de mișcare și nu au timp pentru antrenamente regulate la sala de fitness

  • femei a căror musculatură abdominală a fost afectats post-sarcina

  • celor care își doresc creșterea densității musculare și a volumului

  • bărbați peste 45 de ani în cazul cărora s-a constatat că păstrarea masei musculare ar putea contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare

  • celor care au incontinenta urinara 

  • celor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata sexuala cu partenerul


Cate Sedinte De Emsculpt Sunt Recomandate?


Emsculpt poate fi aplicat pe abdomen, fese, coapse, brațe și gambe, iar procedura dureaza 30 de minute, si se recomanda o medie de 2 sedinte pe saptamana, timp de 3 saptamani.


De asemenea, Emsculpt este aprobat de FDA și marcat CE pentru dispozitive medicale, si nu prezinta nici un discomfort sau durere in timpul procedurii. Clienții nostrii simt procedura ca pe un antrenament intens, insa au si posibilitatea sa se relaxeze si sa se simta comfortabil pe tot parcusul procedurii. 


Dupa o sedinta, este posibil să se simta o oarecare oboseala, de parcă tocmai ai terminat un antrenament obositor. Contracțiile Emsculpt ajută de fapt la eliminarea acumulării de acid lactic în mușchi, iar deoarece acidul lactic poate provoca dureri musculare, procesul Emsculpt împiedică pacienții să se dureze prea mult. Nu este nevoie de timp de nefuncționare după tratament, asadar se pot relua imediat activitățile programate în mod regulat.


Incearca Si Tu!


Îți dorești coapse și brațe tonifiate și un abdomen plat? Descoperă acum Emsculpt, primul echipament conceput pentru a elimina țesutul adipos și pentru a dezvolta masa musculară non-invaziv!


Va asteptam la Estetica By Tenzi, unde prin intermediul acestui tratament de remodelare corporala vei reusi sa scapi rapid de kilogramele în plus și să le înlocuiești cu o musculatură puternică.


Vino la prima ta ședință Emsculpt și descoperă cum poți dobandi tot ce îți dorești într-un timp record! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a discuta cel mai benefic plan de tratament pentru dvs, si sa va tineti la curent cu toate ofertele noastre de beauty prin intermediul canalelor noastre de socializare, Instagram si Facebook.


4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page