CRIOTERAPIE

Criosauna

Cryosauna

Criosauna consta in racirea simultana a intregii suprafete a corpului uman in mediu gazos, la temperaturi extrem de scazute (intre -120°C si -180°C), pe o durata foarte scurta de timp (1 - 3 minute).

Criosauna determina o regenerare naturala a celulelor, stimuland sistemul imunitar si regland activitatea hormonala si cea a metabolismul.  

 

In timpul procedurilor, organismul genereaza endorfine, supranumite "hormonii fericirii", ceea ce asigura intregului corp o stare de bine ce dureaza in timp. Este o cale rapida de tratament si recuperare dupa traumatismele sportive, dar si de refacere rapida a capacitatilor sportive dupa efort prelungit. 

 

Rezultatele criosaunei sunt surprinzatoare, cu o multime de aplicatii in medicina, recuperare sportiva si cosmetica, metoda luand amploare si fiind folosita in toate colturile lumii. Iata, acum si in Romania, la centrul CRIOESTETICA by Tenzi!

Cryofan

Criofan

Criofanul este un tip de crioterapie locala ce functioneaza pe acelasi principiu de vapori de nitrogen lichid, fara efecte secundare sau reactii adverse.

 

Vaporul rece ajuta la revitalizarea pielii, trateaza acneea, stimuleaza productia de colagen, reduce inflamatiile si durerile musculare.

 

COSMETICA

Cosmetics

Intr-o societate care pune din ce in ce mai mult accentul pe estetic si pe nevoia de frumos, serviciile de infrumusetare au ajuns sa fie indispensabile oricarei persoane care pretuieste aspectul fizic si care doreste sa-si imbunatateasca tonusul general.

 

Este o modalitate prin care femeia si barbatul modern se respecta pe sine,

si implicit pe cei din jurul sau.

Prin multitudinea serviciilor oferite, Crioestetica by Tenzi se adreseaza deopotriva femeilor, barbatiilor si copiilor, oferind o multitudine de optiuni

si pachete personalizate de: 

  • tratamente faciale 

  • tratamente corporale 

  • epilare cu ceara

Hair Laser Removal

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

Pentru rezultate pe termen lung, solutia ideala pentru reducerea

cresterii parului este epilarea semipermanenta cu laser.

In aceasta procedura, laserul patrunde in piele, distrugand radacina firului

de par fara a afecta pielea. Epilarea poate fi efectuata pe majoritatea partilor corporale fara nici un risc.

 

Alte beneficii?

Este nedureros si cu rezultate de la prima sedinta.

 

Poate rezolva si cazurile de hirsutism, cauzate de problemele hormonale.

MASAJ CORPORAL

Facebook.png

Se stie ca beneficiile masajului corporal sunt multiple.

 

Amintim o parte din acestea: intensifica circulatia sanguina, stimuleaza fluxul limfatic, relaxeaza muschii si reduce crampele musculare, creste flexibilitatea articulatiilor, stimuleaza eliberarea de endorfine, e detoxifiant, calmant si sporeste imunitatea.

 

Masajul coporal poate fi considerat unul din marile bucurii ale vietii, prin recapatarea starii generale de bine, fie ca este de masaj corporal de relaxare, sau anticelulitic.