COSMETICA 

Tratamente faciale

4.jpeg

Exfoliere controlata peeling

O gama avansata de peelinguri chimice specifice, sigure si eficiente, usor de controlat. Se trateaza hiperpigmentarile, semnele procesului de imbatranire, urmele de acnee si alte imperfectiuni. Peelingurile sunt selectate in functie de natura cauzei, dar si de caracteristicile individuale ale pacientilor, in special de tipul pielii.

MST (Mezoterapie)

O terapie premium pentru reintinerirea pielii si tratarea cicatricilor, folosind cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii (numindu-se mezoterapie cu ace). Se utilizeaza doar cu ace sterile si de unica folosinta (cartuse) care sunt create special pentru diferite zone ale pielii. Beneficii: tonifiere, lifting si reintinerirea pielii, amelioreaza ridurile si liniile fine, fara traume si recuperare rapida.

Tratament facial complet

Tratament facial cosmetic ce parcurge toate etapele unui tratament cosmetic bazic: demachiere, tonifiere, peeling, extractie, fiole, masaj facial, gat si decolteu si masca.

Tratament facial de curatire 

Tratament facial cosmetic ce parcurge toate etapele unui tratament cosmetic simplu: demachiere,tonifiere,peeling,extractie,

si masca.

Tratament facial premium 

Tratament facial cosmetic imbunatatit, ce parcurge etapele: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, extractie, fiole, masaj facial,

gat si decolteu, masca si crioterapie locala.

Tratamente corporale

WhatsApp Image 2019-03-18 at 11.53.37.jp

Modelare corporala si drenaj limfatic (STARVAC)

O metoda sigura si eficienta pt reducerea centimetrilor in plus si diminuarea spectaculoasa a celulitei,intr-un timp record si cu mentinere constanta a rezultatelor obtinute.Creste circulatia sanguina si limfatica,se reduce tesutul de conexiune,se imbunatateste metabolismul grasimilor,tonifierea pielii,exfolierea tegumentului,deci revitalizarea zonelor lucrate.

Este un masaj endermologic ceconfera o stare generala deosebit de placuta la sfarsitul fiecarei sedinte.

WhatsApp Image 2022-03-10 at 08.47.37.jpeg

Criolipoliza

O procedura ce actioneaza pe principiul vulnerabilitatii celulelor de grasime la schimbarile de temperatura, inghetul propriu zis,cauzand un proces controlat de “moarte” a celulelor adipoase. Se lucreaza tintit doar pe anumite zone, obtinandu-se astfel o pierdere in cm doar pe zona lucrata. Aplicarea localizata a temperaturii scazute asigura si o reintinerire metabolica accelerata, deoarece se stie ca terapiile prin frig reduc efectele negative ale imbatranirii celulare.

IMG_8697.jpg

 Pensat 

Vopsit gene 

Vopsit sprancene 

Epilare cu ceara