COSMETICA 

Tratamente faciale

4.jpeg

Microdermoabraziune cu ultrasunete, diamante si terapie cu laser

Acest unic tratament combina o electro-terapie, ce produce impulsuri electrice, cu vibratii si microvibratii cu lumina laser, ce au rolul de a restructura si echilibra metabolismul celular cu eliminarea de toxine, regenereaza si hidrateaza celulele, oxigeneaza tesutul si-l protejeaza, elimina petele pigmentare, reduce teleangectaziile si calmeaza capilarele, stimuleaza tesutul,

inchide porii si reduce ridurile.

Exfoliere controlata peeling

O gama avansata de peelinguri chimice specifice, sigure si eficiente, usor de controlat. Se trateaza hiperpigmentarile, semnele procesului de imbatranire, urmele de acnee si alte imperfectiuni. Peelingurile sunt selectate in functie de natura cauzei, dar si de caracteristicile individuale ale pacientilor, in special de tipul pielii.

MST (Mezoterapie)

O terapie premium pentru reintinerirea pielii si tratarea cicatricilor, folosind cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii (numindu-se mezoterapie cu ace). Se utilizeaza doar cu ace sterile si de unica folosinta (cartuse) care sunt create special pentru diferite zone ale pielii. Beneficii: tonifiere, lifting si reintinerirea pielii, amelioreaza ridurile si liniile fine, fara traume si recuperare rapida.

Tratament facial complet

Tratament facial cosmetic ce parcurge toate etapele unui tratament cosmetic bazic: demachiere, tonifiere, peeling, extractie, fiole, masaj facial, gat si decolteu si masca.

Tratament facial de curatire 

Tratament facial cosmetic ce parcurge toate etapele unui tratament cosmetic simplu: demachiere,tonifiere,peeling,extractie,

si masca.

Tratament facial premium 

Tratament facial cosmetic imbunatatit, ce parcurge etapele: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, extractie, fiole, masaj facial,

gat si decolteu, masca si crioterapie locala.

Tratamente corporale

WhatsApp Image 2019-03-18 at 11.53.37.jp

Modelare corporala si drenaj limfatic (STARVAC)

O metoda sigura si eficienta pt reducerea centimetrilor in plus si diminuarea spectaculoasa a celulitei,intr-un timp record si cu mentinere constanta a rezultatelor obtinute.Creste circulatia sanguina si limfatica,se reduce tesutul de conexiune,se imbunatateste metabolismul grasimilor,tonifierea pielii,exfolierea tegumentului,deci revitalizarea zonelor lucrate.

Este un masaj endermologic ceconfera o stare generala deosebit de placuta la sfarsitul fiecarei sedinte.

WhatsApp Image 2019-11-13 at 14.45.18.jp

Presoterapie cu electrostimulare si infrarosu

Aparatul de presoterapie cu electrostimulare permite efectuarea tratamentelor profesionale de drenaj limfatic, folosind simultan sau succesiv functiile: infrarosu, electrostimulare si presoterapie. Este o procedura ce ajuta la detoxifierea organismului intr-un mod natural, masajul limfatic fiind efectuat cu ajutorul unor perne de aer, care preseaza cinci zone controlate. Astfel, se imbunatateste circulatia sistemului limfatic, contribuind la colectarea si eliminarea toxinelor si a grasimii din tesuturi.

IMG_8697.jpg


 

Pensat 

Vopsit gene 

Vopsit sprancene 

Epilare cu ceara